Betonverharding met printmotief

Creteprint

Duurzaam, sterk, onderhoudsvriendelijk en mooi

Creteprint is in het kort gezegd een bestratingsmethode waarbij een printmotief en, indien gewenst, een kleurtje wordt aangebracht in betonverharding.


Creteprint kan voor verschillende gebruiksdoeleinden worden toegepast. Kroesen Betonwerken is hoofdzakelijk werkzaam in de Infra (wegenbouw) en realiseert voornamelijk bijvoorbeeld rotondes, rammelstroken, verkeersgeleiders en voetpaden van Creteprint. Creteprint kan ook heel mooi worden toegepast voor particuliere doeleinden, te denken valt aan opritten, terrassen, tuinpaden, e.d. 


Er zijn veel verschillende patronen en kleuren in de betonverharding mogelijk. hierdoor harmonieert een creteprint bestrating altijd perfect met de toepassingsomgeving en kan een kleurrijker beeld gevormd worden in plaats van saaie grijze vloeren en straten. Omdat creteprint ter plaatse wordt gelegd kent het product weinig tot geen beperkingen in grootte en vorm en kan de vorm dus ook nog eens volledig aan de wensen van de kant worden aangepast.


Een groot voordeel ten opzichte van traditionele bestrating is dat creteprint bestaat uit een in het werk gestort betonoppervlak dat in tegenstelling tot bestrating niet verzakt. Daarnaast is creteprint onkruidvrij en daarmee zeer onderhoudsvriendelijk.


Creteprint is zeer sterk en geschikt voor intensief gebruik. Vanwege de lange levensduur van creteprint is het ook nog eens een heel duurzaam product. Creteprint past dus heel goed binnen deze wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt. Creteprint een product is dat zich al jarenlang bewezen heeft op het gebied van duurzaamheid. 

null
null
null