Betonverharding

Sterk, duurzaam en onderhoudsarm

Betonverharding kent vele voordelen. De milieukosten van betonverhardingen zijn gunstig vanwege de lange levensduur. Ook vraagt betonverharding zeer beperkt onderhoud, ook omdat doorgroei van onkruid niet aan de orde is. Betonverharding is heel vormvast, hierdoor ontstaan geen spoor- en ribbelvorming. De blijvende vlakheid en oppervlaktetextuur van betonverhardingen maken brandstofbesparing over langere tijd mogelijk. De keuze voor betonverharding is dus niet alleen ecologisch en milieutechnisch zeer verantwoord, ook levert de keuze voor betonverharding een economisch voordeel. Wanneer naast de aanlegkosten ook de onderhoudskosten gedurende de levensduur in de afweging worden meegenomen scoort betonverharding beter dan andere materialen waardoor het een verantwoorde investering is.
Betonverharding kent veel verschillende toepassingen. Ook is betonverharding toepasbaar voor verschillende ondergronden.

Kroesen Betonwerken past betonverharding toe bij de realisatie van bijvoorbeeld:

- rotondes;
- fietspaden;
- middengeleiders;
- creteprint/stencilbeton;
- fundaties;
- machinale betonverharding/bermbeton;
- etc.

Mogelijkheden tot verfraaiing van het betonoppervlak zijn het gebruik van gekleurd beton en printmotieven. Hierbij gaat het over ter plaatse gestorte betonverharding met een toegevoegde kleurstof waarbij sprake is van kleurvastheid van de betonverharding. Meer informatie over printmotieven in betonverharding is te vinden op de pagina creteprint.

Bijkomende werkzaamheden die wij uitvoeren bij de aanleg van betonverharding zijn bijvoorbeeld:

- bekisting plaatsen;
- aanbrengen van wapening;
- aanbrengen van kit;
- aanbrengen van coatings;
- onderhoudswerkzaamheden.

Alle werkzaamheden worden door ons met uiterste precisie uitgevoerd en de samenwerking en tevredenheid van de klant staan voorop bij Kroesen Betonwerken.


null

betonverharding

null

null