Het begon allemaal inmiddels meer dan 30 jaar geleden toen John Kroesen, de oprichter en aanstichter van het bedrijf, een betonploeg een product zag maken dat hij nog niet eerder gezien had: Creteprint. Hier is de passie voor beton begonnen en heeft John zich omgeschoold tot betonexpert op het gebied van o.a. Creteprint en werd in de volksmond gedoopt tot "John Beton".

 

Dochter Christa toonde al op jonge leeftijd interesse in het bedrijf en begon haar loopbaan binnen Kroesen Betonwerken met het uitvoeren van administratieve en ondersteundende taken. Inmiddels is zij verantwoordelijk voor, makkelijk gezegd, alles wat niet met daadwerkelijke uitvoering van de betonwerkzaamheden te maken heeft. 


John heeft inmiddels het stokje overgedragen maar voelt uiteraard nog veel betrokkenheid bij het bedrijf en adviseert en ondersteunt dan ook waar nodig. 


Kroesen Betonwerken is dus een echt familiebedrijf en behandelt alle medewerkers binnen het bedrijf dan ook op deze manier: "we doen het met elkaar". Samen met een team van deskundigen leveren wij al jarenlang kwaliteit bij ieder project. Door de hoge mate van deskundigheid die wij in huis hebben, gecombineerd met de jarenlange ervaring die is opgedaan kunnen wij ervoor zorgen dat de kwaliteit van al onze producten en diensten altijd zo optimaal mogelijk is.


Binnen Kroesen Betonwerken streven wij altijd naar hoge kwaliteit, houden wij van korte lijntjes en open communicatie met de klant en denken wij altijd flexibel en oplossingsgericht.